2020-05-25 07:52:09• hírek • Blikk.hu

Szilágyi István fia kezd rádöbbenni, hogy mit tett az apjával

Három nap telt el azóta, hogy végső búcsút vettek Szilágyi Istvántól (†82), a tragikus sorsú színésztől, akit sajt fia gyilkolt meg. Az ország Lópici Gáspárja igazán megható búcsút kapott, most pedig az is kiderült, mit tettek Szilágyi István fiával temetése napján, írja a Ripost.

A 49 éves Péter nem vehetett részt apja temetésén, akit május 3-án ő vert agyon egy kalapáccsal. A lap információ szerint a férfi teljesen végigaludta apja temetését, ugyanis nyugtatókat kellett neki adni - egyre jobban emlékszik végzetes tettére és annak minden szörnyű részletére.
 

Az elmúlt három hétben Péter szakszerű kezelést kapott: megfigyelik az elmeállapotát és beállították a gyógyszeradagjait is, amiket a gyilkosság előtt előfordult, hogy össze-vissza szedett. Korábban nem egyszer történt meg, hogy a férfi édesanyja gyógyszereit is bevette, illetve addig szedte a nyugtatókat, az antidepresszánsokat és az altatókat, amíg teljesen katatón állapotba nem került.
 

Szilágyi István fiát jelenleg az IMEI II. épületében kezelik, ebben az épületben zajlik a büntetés-végrehajtási intézetekben fogvatartottak pszichiátriai és neurológiai kivizsgálása és ellátása, a letartóztatottak elmeállapotának megfigyelése, a korlátozott beszámítási képességű, valamint a személyiségzavarban szenvedő fogvatartottak kivizsgálása és gyógyítása.
 

Péter jelenleg mindössze párszáz méterre tartózkodik apja végső nyughelyétől, ugyanis az IMEI épületei közvetlen az Új Köztemető mellett találhatóak, pont ott, ahová apja sírhelye is került. Az özvegy, Humenyánszky Jolán (78) nem is tudta, hogy fia ilyen közel fog tartózkodni apja végső nyughelyéhez, "Nem tudtam, hogy Peti ilyen közel van a temetőhöz, nem tudtam... Jó lett volna, ha eljön és itt van velünk, de tudom, hogy ez nem lehetséges" – mondta a Blikknek pityeregve az özvegy férje temetésén.
 

A szigorú alkohol és a nem szükséges gyógyszerek megvonása miatt Péter szervezete az elmúlt hetekben regenerálódni kezdett, ez az új állapot pedig azt eredményezte, hogy a férfi elméje egyre tisztább. Már pontosan emlékszik az anyák napja reggelén történtekre, és egyre inkább kezdi felfogni tette súlyát. A lap úgy tudja, Péter nehezen birkózik meg a lelkiismeretével és rendszeresen kiborul, ezért a szakorvosok kúraszerűen nyugtatót rendelnek neki.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: